070-7400070

Over ons

Bent u op zoek naar een verzekering voor uw auto, uw huis of naar een volledig verzekeringspakket? Het Nederlands Verzekering Centrum helpt u graag met het zoeken naar de verzekering die het best bij u past. Wat daarin belangrijk is bepaalt u zelf. Gaat het u om een lage premie of juist om uitgebreide voorwaarden? Wilt u helemaal geen eigen risico of draagt u graag een deel zelf? Verplicht met uw auto naar een door de verzekeraar gekozen herstelbedrijf of wilt u zelf bepalen welk bedrijf uw auto herstelt? Vindt u het belangrijk dat uw verzekeraar niet investeert in bijvoorbeeld wapenhandel? Allemaal vragen waarmee wij u kunnen helpen om een verzekeraar te vinden die het best bij u past.

Wij werken samen met vrijwel alle grote en kleine verzekeraars in Nederland. Hierbij kunt u denken aan Allianz, Aegon, a.s.r., DAS, Nationale Nederlanden, Reaal en vele anderen. Door deze brede keus aan verzekeraars slagen wij er vrijwel altijd in een verzekeraar te vinden die u graag hebben wil.

Uiteraard helpen wij u in geval van schade of bij een wijziging. Omdat veranderingen bij het leven horen, nemen wij geregeld contact met u op om te controleren of uw verzekeringen op dat moment nog steeds bij uw situatie passen. Dit noemen wij actualiseren. Hierdoor komt u in de toekomst niet voor een teleurstelling te staan en dát vinden wij het belangrijkst.

Meer informatie over onze werkwijze treft u aan in onze dienstenwijzer.