070-7400070

Over ons

Of je nu een verzekeraar zoekt voor je auto, je huis of voor je totale verzekeringspakket. Het Nederlands Verzekering Centrum helpt je graag met het vinden van de verzekeraar die het beste bij je past. Wat daarin belangrijk is bepaal je zelf. Gaat het je om een hele lage premie of juist om zeer uitgebreide voorwaarden? Wil je nul euro eigen risico of draag je graag een deel zelf? Verplicht met je auto naar een door de verzekeraar gekozen herstelbedrijf of wil je dat helemaal zelf bepalen? Vindt je het belangrijk dat jouw verzekeraar niet investeert in bijvoorbeeld wapenhandel? Allemaal vragen waarmee wij een verzekeraar kunnen vinden die bij je past.

Wij werken samen met vrijwel alle grote en kleine verzekeraars in Nederland. Hierbij kun je denken aan Reaal, Nationale Nederlanden, Aegon, Klaverblad, A.S.R. en vele anderen. Door deze brede keus aan verzekeraars slagen wij er vrijwel altijd in een verzekeraar te vinden die jij graag hebben wil.

Uiteraard helpen wij je in geval van schade of bij een wijziging. Omdat veranderingen bij het leven horen, nemen wij geregeld contact met je op om te controleren of de verzekeringen op dat moment nog steeds bij je passen. Dit noemen wij actualiseren. Hierdoor kom je in de toekomst niet voor een teleurstelling te staan en dát vinden wij het belangrijkst.

Meer informatie over onze werkwijze treft u aan in onze dienstenwijzer.