070-7400070

Over ons

Over Nederlands Verzekering Centrum
Bent u op zoek naar een verzekering voor uw auto, uw huis of naar een volledig verzekeringspakket? Het Nederlands Verzekering Centrum helpt u graag met het zoeken naar de verzekering die het best bij u past. Wat daarin belangrijk is bepaalt u zelf. Gaat het u om een lage premie of juist om uitgebreide voorwaarden? Wilt u helemaal geen eigen risico of draagt u graag een deel zelf? Verplicht met uw auto naar een door de verzekeraar gekozen herstelbedrijf of wilt u zelf bepalen welk bedrijf uw auto herstelt? Vindt u het belangrijk dat uw verzekeraar niet investeert in bijvoorbeeld wapenhandel? Allemaal vragen waarmee wij u kunnen helpen om een verzekeraar te vinden die het best bij u past.

Wij werken samen met vrijwel alle grote en kleine verzekeraars in Nederland. Hierbij kunt u denken aan Allianz, Aegon, ASR, DAS, Nationale Nederlanden, De Goudse en vele anderen. Door deze brede keus aan verzekeraars slagen wij er vrijwel altijd in een verzekeraar te vinden die u graag hebben wil. Uiteraard helpen wij u in geval van schade of bij een wijziging.

Meer informatie over onze werkwijze treft u aan in onze dienstenwijzer.

Onderdeel van de EvR-Groep
Sinds 1 januari 2021 maakt Nederlands Verzekering Centrum onderdeel uit van de EvR-groep. Eijgendaal & van Romondt (EvR) is een financieel advieskantoor met ruim 85 jaar ervaring. Door deze samenwerking, en het bundelen van onze kennis en mogelijkheden, zijn wij u nog beter van dienst. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.evr.nl. Als klant van Nederlands Verzekering Centrum zult u merken dat de administratieve afhandeling van uw verzekeringen plaatsvindt via de EvR-Groep. Deze naam zult u daarom geregeld aantreffen in correspondentie.