070-7400070

Verzekering opzeggen

Bent u van plan uw verzekering via het Nederlands Verzekering Centrum op te zeggen? Wellicht kunnen wij u helpen besparen of past een pakket van een andere aangesloten verzekeraar beter bij uw huidige situatie. Neem daarom altijd eerst contact met ons op via 070-7400070. Wij zullen dan samen met u kijken of er andere mogelijkheden zijn. Heeft u momenteel meerdere verzekeringen in één pakket, dan kan het opzeggen van een of meerdere van deze verzekeringen gevolgen hebben voor uw pakketkorting.

Opzegtermijn
In de meeste gevallen kunt u uw schadeverzekeringen na één jaar op elk moment opzeggen. U heeft dan vaak een opzegtermijn van één maand. Bij enkele aangesloten verzekeraars geldt een andere regeling. Indien dit het geval is zullen wij u hierover informeren.

14 dagen bedenktijd
Na het afsluiten van een verzekering heeft u vrijwel altijd 14 dagen bedenktijd. Bent u niet tevreden over de polis, dan kunt u binnen 14 dagen uw verzekering opzeggen zonder kosten vanaf de ingangsdatum.

Opzegformulier

Let op: controleer vooraf of Nederlands Verzekering Centrum als adviseur op uw polisblad staat. Wanneer wij niet uw adviseur zijn kunnen wij u namelijk niet helpen.