070-7400070

Nederlands Verzekering Centrum lanceert online AOV

Online arbeidsongeschiktheidsverzekering

Online Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

In samenwerking met De Amersfoortse heeft het Nederlands Verzekering Centrum begin september de online AOV gelanceerd. Als ondernemer kunt u eenvoudig online uw premie berekenen door het invullen van slechts enkele gegevens. Daarna kiest u welk bedrag u wenst af te dekken en hoeveel dagen eigen risico voor u acceptabel is. Uiteraard kunt u “spelen” met het verzekerd bedrag en het aantal dagen eigen risico om direct inzicht te krijgen in de gevolgen op de premie. Het is mogelijk om per e-mail een premie indicatie te ontvangen of om contact op te nemen met een van onze adviseurs voor een advies over uw AOV.

Keuze voor kwaliteit

Omdat een standaard arbeidsongeschiktheidsverzekering best complex is hebben wij voor de online AOV een aantal keuzes reeds voor u gemaakt. Hierbij hebben wij gekozen voor de opties die u als ondernemer de meeste zekerheid bieden. Zo heeft u bij onze online AOV standaard recht op een uitkering vanaf 25% arbeidsongeschiktheid. De beoordeling van arbeidsongeschiktheid is op basis van uw daadwerkelijke beroep en niet op basis van andere werkzaamheden. Ook is er een standaard een indexering op een arbeidsongeschiktheidsuitkering op basis van het loonindexcijfer van het CBS (max. 4%). Al deze kenmerken maken de online AOV een kwalitatief zeer sterke AOV. Verdere informatie over deze en andere kenmerken van de online AOV kunt u vinden bij de productpagina en in de online rekenmodule.

Voor wie is de online AOV?

Deze AOV is ideaal voor zelfstandig ondernemers die online een AOV willen en kunnen berekenen & aanvragen. U moet hiervoor voldoende kennis en inzicht hebben in uw financiële situatie. Want wij vinden het belangrijk dat u begrijpt welke mogelijke gevolgen de keuzes die u maakt hebben. Hoewel het online afsluiten van een AOV gemakkelijk is, kunnen de financiële gevolgen van uw keuzes groot zijn. Daarom stellen wij u bij het afsluiten van onze online AOV enkele vragen. Dit doen wij met de Kennistoets. Deze toets is wettelijk verplicht. Slaagt u niet voor deze toets of twijfelt u nog over uw eigen kennis? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies.

Meer informatie over de online AOV?

Voor meer informatie over de online AOV of over de werkwijze kunt u terecht op de productpagina. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze adviseurs.