070-7400070

Online vergelijken en direct je verzekering afsluiten!

Liever iemand spreken voor advies? Geen enkel probleem! Onze adviseurs staan u graag te woord en gaan voor u op zoek naar de beste oplossing.

Autoverzekering

autoverzekering afsluiten

Of je nu een zeer uitgebreide allrisk dekking voor je auto zoekt of puur gaat voor WA. Kies zelf de verzekeraar die het beste bij je past.

Lees verder

Inboedelverzekering

inboedelverzekering berekenen

Stiekem heb je meer in huis dan je denkt. Meubels, kleren, tv, laptop…en ga maar door. Bij bijvoorbeeld brand kan je alles kwijt zijn.

Lees verder

Woonhuisverzekering

woonhuis verzekeren

Brand, storm of waterschade? Voor jou geen probleem omdat je weet dat je de beste woonhuisverzekering voor je woning hebt gekozen.

Lees verder

Overlijdensrisico

overlijdensrisicoverzekering

Omdat je geen financiële problemen wil voor je nabestaanden kies je voor een overlijdensrisicoverzekering die je voldoende zekerheid geeft.

Lees verder

Waarom Nederlands Verzekering Centrum?

KENNIS VAN ZAKEN

Onze adviseurs zijn gediplomeerd en hebben meerdere jaren relevante werkervaring. Hierdoor kunnen zij u het beste advies geven.

VOLLEDIG ONAFHANKELIJK

Wij zijn geen eigendom van een verzekeraar en worden dus niet beïnvloed. Wij zijn écht onafhankelijk en dienen uw belang.

RUIM AANBOD

Door samenwerkingen met veel verschillende verzekeraars hebben wij een zeer ruim aanbod van verzekeringen.

Vergelijk en sluit direct af

Over het Nederlands Verzekering Centrum

Of je nu een verzekeraar zoekt voor je auto, je huis of voor je totale verzekeringspakket. Het Nederlands Verzekering Centrum helpt je graag met het vinden van de verzekeraar die het beste bij je past. Wat daarin belangrijk is bepaal je zelf. Gaat het je om een hele lage premie of juist om zeer uitgebreide voorwaarden? Wil je nul euro eigen risico of draag je graag een deel zelf? Verplicht met je auto naar een door de verzekeraar gekozen herstelbedrijf of wil je dat helemaal zelf bepalen? Vindt je het belangrijk dat jouw verzekeraar niet investeert in bijvoorbeeld wapenhandel? Allemaal vragen waarmee wij een verzekeraar kunnen vinden die bij je past.

Wij werken samen met vrijwel alle grote en kleine verzekeraars in Nederland. Hierbij kun je denken aan Reaal, Nationale Nederlanden, Aegon, Klaverblad, A.S.R. en vele anderen. Door deze brede keus aan verzekeraars slagen wij er vrijwel altijd in een verzekeraar te vinden die jij graag hebben wil.

Uiteraard helpen wij je in geval van schade of bij een wijziging.

Lees meer >
werknemers