070-7400070

Verkoop Reaal aan Athora en Nationale-Nederlanden

Nationale Nederlanden

Begin april 2020 is de verkoop van Reaal (VIVAT) aan Athora en Nationale-Nederlanden (NN) definitief geworden. Athora is vanaf 2 april 2020 de nieuwe aandeelhouder van VIVAT. De schadeverzekeringen van Reaal worden op termijn samengevoegd met Nationale-Nederlanden.

Ik heb een verzekering bij Reaal. Verandert er iets voor mij?

Schade- en inkomensverzekeringen
Alle schade- en inkomensverzekeringen van Reaal blijven vooralsnog beschikbaar, maar worden op termijn samengevoegd met NN. Voorlopig verandert er niets aan het product of dienst door deze overname. Zodra er iets wijzigt, volgt daarover een bericht vanuit Reaal / NN. Voor klanten met schadeproducten is wel het privacy statement gewijzigd voor de verwerking van persoonsgegevens, meer informatie daarover treft u aan op de website van Reaal. Voorbeelden van schade- en inkomensverzekeringen zijn: reisverzekering, inboedelverzekering, autoverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Levenproducten
Voor alle levenproducten of hypotheken van Reaal wijzigt er door de definitieve verkoop niets. U behoudt de rechten en plichten bij de door u afgesloten producten. Voorbeelden van levenproducten zijn: overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering, levensverzekering, lijfrenteverzekering en vermogensverzekering.

Wat voor organisaties zijn Athora en NN?

Athora is een gespecialiseerde verzekeringsgroep die volledig is gericht op de Europese markt. Athora is gefocust op lange termijn groei en zekerheid voor polishouders, en wil een leidende rol spelen in het samenvoegen van pensioen- en levensverzekeringen in Europa. Athora wil met de producten die zij aanbieden, een vertrouwde en langdurige relatie ontwikkelen met de klant om aan hun verwachtingen, behoeften en vereisten te voldoen.

NN is een financiële dienstverlener met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan en heeft haar roots in Nederland. Met circa 14.000 werknemers biedt NN producten en diensten aan op het gebied van pensioenen, verzekeringen, beleggingen en bankactiviteiten aan zo’n 17 miljoen retail, MKB, grote ondernemingen en institutionele klanten.