070-7400070
pechhulpverzekering

Pechhulpverzekering

Pech krijgen kan altijd, daarom is Allianz Global Assistance Pechhulpverzekering de ideale aanvulling op je autoverzekering.

Bereken uw premie

Met Allianz Global Assistance Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Wanneer je pech krijgt, staat hun netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door de efficiënte manier van werken kunnen ze deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance! Al vanaf € 37,15 per jaar inclusief vervangend vervoer!

Niets voor niets is Allianz Global Assistance wereldwijd marktleider in hulpverlening. Die positie danken ze aan een zeer complete en professionele dienstverlening. Zo hebben ze eigen alarmcentrales in 29 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken ze in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Wij werken o.a. samen met:

allianzglobalassistance