070-7400070
quadverzekering

Quad/Trikeverzekering

Kies zelf de verzekering die het beste bij u past. Gemakkelijk online verzekeren!

Bereken uw premie

Waarom een Quad/Trike verzekering?

Bezitters van een Quad of Trike zijn volgens de wet (Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen) verplicht een WA verzekering af te sluiten. Deze verzekering biedt dekking voor schade die u aan andere kan toebrengen. Deze dekking gaat enkel over schade die u aan andere kunt toebrengen. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd. De WA verzekering kunt u combineren een verzekering die ook schades aan uw eigen voertuig dekt. U kunt kiezen uit een beperkt casco en volledig casco dekking.

WA-quad/trikeverzekering, waarvoor bent u verzekerd?

Materiële schade
Bij materiële schade gaat het om kapotte spullen/zaken. De afhandeling van dit soort schade kost meestal weinig moeite. Bij materiële schade kunt u denken aan andere Quad en de bijbehorende accessoires.

Letselschade
Loopt een persoon schade op aan zijn of haar lichaam? Dan is er letselschade. Het is dan erg belangrijk dat de schade zorgvuldig wordt afgehandeld. Het gaat vaak om gevoelige en ingewikkelde situaties. Doordat dat complexiteit hoger ligt bij letselschades kan de schadebehandeling langer duren. Dit komt doordat de schade moeilijk is vast te stellen. Hoe groot de schade van een slachtoffer daadwerkelijk is, kan vaak pas goed beoordeeld worden als het slachtoffer (vrijwel) is genezen.

Schade aan uw eigen voertuig

Beperkt Casco Quadverzekering
Naast het risico van aansprakelijkheid is ook gedekt: Diefstal, Ruitbreuk, storm- en brandschades aan je eigen quad zijn dan ook gedekt.

All Risk Quadverzekering
De volledig cascodekking is de meest uitgebreid (compleet) maar daarmee ook de duurste. Naast schade die gedekt zijn op de WAM en beperkt casco is ook gedekt: Schade die u zelf (per ongeluk) een uw eigen Quad/Trike toebrengt.

Wij werken o.a. samen met:

europeesche unigarant