070-7400070
Zorgverzekering 2017

Zorgverzekering 2017

Zorgverzekering

Ook dit jaar heeft u weer de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Hoe pakt u dit aan? Waarschijnlijk ontvangt u van diverse zorgverzekeraars een aanbieding voor 2017. Het is begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Voor veel mensen is de gemakkelijkste keuze ‘niet kiezen’. Ongeveer 90% besluit namelijk niet over te stappen. Het loont echter om uw zorgbehoefte én de mogelijkheden te vergelijken! U kunt vaak behoorlijk besparen op uw zorgpremie, zonder dat u hoeft in te leveren op de dekking.

Met de keuzehulp op onze website kunt u gemakkelijk de premies en voorwaarden van Aevitea, CZ, De Amersfoortse, Delta Lloyd, DSW, Menzis, OHRA, ONVZ, Stad Holland, VGZ en Zilveren Kruis vergelijken. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoeveel fysiotherapie u wilt en of u alternatieve geneeswijzen wilt meeverzekeren. Op basis van uw wensen krijgt u een overzicht met de zorgverzekeringen die hier het beste bij aansluiten. U ziet gelijk wat u kunt besparen en kunt de verzekering van uw keuze direct afsluiten.