070-7400070

Online verzekeraars vergelijken en direct uw bedrijfsverzekeringen aanvragen!

Liever iemand spreken voor advies? Geen enkel probleem! Onze adviseurs staan u graag te woord en gaan voor u op zoek naar de beste oplossing.

AOV

arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met de AOV van Nederlands Verzekering Centrum kiest u voor kwaliteit. Bovenal bepaalt u zelf hoe uw AOV eruit komt te zien. U ziet direct de premies in het overzicht.

Bereken uw premie

ZZP Pakket

zzp verzekeringen

Met het ZZP pakket profiteert u van gereduceerde tarieven voor de ZZP-er met een adviserend beroep, werkend met gereedschap of in de uiterlijke verzorging.

Bereken uw premie

MKB pakket

MKB verzekeren

Voor vrijwel alle branches kunt u online een berekening maken voor uw bedrijfsverzekeringen. Staan niet alle bedrijfsactiviteiten erbij, neem dan contact met ons op.

Bereken uw premie

VVE Pakket

vve verzekeringen

De belangrijkste verzekeringen voor uw VVE kunt u makkelijk online berekenen en vervolgens direct aanvragen. Aansprakelijkheid voor het bestuur is ook mee te verzekeren.

Bereken uw premie

Waarom Nederlands Verzekering Centrum?

KENNIS VAN ZAKEN

Onze adviseurs zijn gediplomeerd en kunnen u daardoor het beste advies geven.

VOLLEDIG ONAFHANKELIJK

Wij zijn geen eigendom van een verzekeraar of bank en zijn dus écht onafhankelijk.

ALTIJD 14 DAGEN BEDENKTIJD

Binnen 14 dagen niet tevreden met uw verzekering? Bij ons kunt u probleemloos annuleren!

Over het Nederlands Verzekering Centrum

Het Nederlands Verzekering Centrum heeft een ruime ervaring met het vinden van een passende verzekeringsoplossing voor zowel ZZP-ers als MKB-ers. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en proberen dan ook zo efficiënt mogelijk te werken. Mede hierdoor hebben wij door heel Nederland tevreden ondernemers als onze klanten. Dat is iets waar wij best trots op zijn. Doordat wij samenwerken met een groot aantal verzekeraars kunnen wij voor vrijwel alle beroepen een goed voorstel doen. Wij werken onder meer samen met: Reaal, Nationale Nederlanden, De Amersfoortse, Allianz, Hiscox en A.S.R.

Uiteraard helpen wij u in geval van schade of bij een wijziging. Omdat bedrijven vaak veranderen, nemen wij geregeld contact met u op om te controleren of de verzekeringen op dat moment nog steeds goed bij uw bedrijf passen. Dit noemen wij actualiseren. Hierdoor komt u in de toekomst niet voor een teleurstelling te staan en dát vinden wij het belangrijkst.

Lees meer >
werknemers