070-7400070
Garageverzekering

Garageverzekering

Als eigenaar van een garage of autobedrijf loopt u vaak een  groot bedrijfsrisico. Niet alleen kunnen de voertuigen beschadigen, maar ook uw klanten of personeel kunnen letsel oplopen. Daarnaast is er uiteraard ook een kans op diefstal van de voertuigen. Als u de risico’s zorgvuldig af dekt, hoeft u zich over de kosten minder zorgen te maken.

Wat is een Garage aansprakelijkheidsverzekering?

De garageverzekering of garagepolis is een combinatie van een algemene aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en op het garagebedrijf toegespitste verzekeringen. Naast de aansprakelijkheidsdekking is een aanvullende cascoverzekering mogelijk.

Welke risico’s dekt een Garage aansprakelijkheidsverzekering?
De Garage Aansprakelijkheidsverzekering dekt schade toegebracht áán motorrijtuigen van klanten tijdens reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en schade door een onjuiste uitvoering van de werkzaamheden aan het motorrijtuig. Het opnieuw uitvoeren van deze werkzaamheden is uitgesloten.
De Garage Aansprakelijkheidsverzekering bestaat uit verschillende rubrieken:

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven
  • Schade aan motorrijtuigen van cliënten
  • WAM-dekking voor eigen voertuigen

 

Wat is een Garage Cascoverzekering?

In combinatie met de Garage Aansprakelijkheidsverzekering is een aanvullende Garage Cascoverzekering mogelijk. Kiest u voor een cascoverzekering, dan zijn niet alleen de voertuigen van uw klanten verzekerd, maar ook schade aan uw bedrijfsvoorraad.

Welke risico’s dekt een Garage Cascoverzekering?
De Garage Cascoverzekering vergoedt schade aan uw eigen motorrijtuigen en handelsvoorraad.

Offerte?

Wenst u een offerte voor uw garagebedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice.