070-7400070
bedrijfsrechtsbijstandverzekering

Bedrijfsrechtsbijstand

Bereken gemakkelijk de premie voor uw bedrijfsrechtsbijstandverzekering en vraag direct de verzekering aan die het beste bij uw bedrijf past.

Bereken uw premie

Bedrijfsrechtsbijstandverzekering

De bedrijfsrechtsbijstandverzekering biedt ondersteuning bij juridische geschillen waar u als ondernemer met uw bedrijf tegenaan kunt lopen. Als ondernemer heeft u constant te maken met verschillenden partijen en de kans op een conflict is hierbij altijd aanwezig. De kosten voor het inhuren van juridische bijstand kunnen al snel heel hoog oplopen.

Met een bedrijfsrechtsbijstandverzekering krijgt u juridisch advies en vergoeding van advocaten- en proceskosten zijn hierbij ook inbegrepen. Het totaal te besteden bedrag aan (externe) advocaat kosten is vaak wel gemaximeerd. Het is goed dit vooraf na te lezen in de polisvoorwaarden en u keuze mede hierop te baseren.

Welke risico’s dekt een rechtsbijstandverzekering?

Deze verzekering biedt ondersteuning bij juridische conflicten met onder andere personeel, klanten, het leveren van goederen en diensten door leveranciers, sociale wetgeving en koop, huur en onderhoud van een bedrijfsruimte. Maar bijvoorbeeld ook bij het verhalen van schade aan uw voertuigen en gevolgschade valt binnen de dekking van uw bedrijfsrechtsbijstandverzekering indien u (bedrijfs)voertuigen meeverzekerd.

U kunt vaak naast de standaarddekking aanvullende dekkingen kiezen waar u voor verzekerd wilt zijn.

Voor een rechtsbijstandverzekering is meestal een franchise en soms een eigen risico van toepassing. Deze valt soms te verhogen waardoor een premievoordeel ontstaat.

Wij werken o.a. samen met:

arag das nationalenederlanden klaverblad