070-7400070
vve verzekeringen

VvE Verzekeringen

Speciaal voor een Vereniging van Eigenaren is het Nederlands Verzekering Centrum VvE Pakket ontwikkeld. Dit pakket biedt een compleet aanbod VvE verzekeringen tegen zeer gunstige voorwaarden en premie. Vraag direct uw offerte op maat aan.

Vraag een offerte aan

Nederlands Verzekering Centrum VvE Pakket

Speciaal voor Verenigingen van Eigenaren is het Nederlands Verzekering Centrum VvE Pakket ontwikkeld. Binnen dit pakket combineren wij het aanbod van meerdere verzekeraars tot de beste aanbieding voor uw VvE. Hierdoor profiteert u van gunstige voorwaarden én van een scherpe premie. Naar mate u meer verzekeringen afsluit binnen ons pakket stijgt de pakketkorting.

Enkele kenmerken van ons VvE pakket:

  • Alle VvE verzekeringen overzichtelijk op één polis
  • Mogelijkheden voor woningen, winkels, kantoren en horeca
  • Verzekerd voor een extra uitgebreide óf een van buitenkomende onheilen dekking

Welke verzekeringen bieden wij in ons VvE pakket aan?

Binnen ons VvE pakket biedt Nederlands Verzekering Centrum u de volgende verzekeringen aan:

VvE Gebouwenverzekering

Uw pand is bij ons verzekerd tegen extra uitgebreide voorwaarden. Naast de standaard verzekerde rubrieken zoals brand, inbraak, ruit en storm bevat deze verzekering een extra uitgebreide dekking. Hieronder valt tevens blikseminslag, inductie, vandalisme, rellen, diverse vormen van waterschade en aanrijding. Afhankelijk van de ouderdom van uw pand en het gebruik van uw pand bieden wij de mogelijkheid tot een van buitenkomende onheilen gebouwenverzekering. Deze verzekering biedt dekking tegen alles wat plotseling, onvoorzien en onverwacht gebeurd. Wel zijn er enkele specifieke situaties uitgesloten van dekking. Dit staat vermeld in de voorwaarden van de verzekeraar.

VvE Glasverzekering

Dit is een verzekering tegen glasschade van enkel of dubbel glas dienende tot lichtdoorlating van buitenaf. Ook glas in gemeenschappelijke ruimtes van de VvE valt hieronder. Voor een glazen gevel hebben niet al onze aanbieders mogelijkheden. Deze verzekering is alleen af te sluiten in combinatie met de VvE gebouwenverzekering.

VvE Aansprakelijkheidsverzekering

Dit is een onmisbare verzekering voor iedere VvE. Hiermee wordt de aansprakelijkheid van de VvE voor schade toegebracht aan derden afgedekt. Het gaat hierbij om materiële schade en en letselschade. Een voorbeeld hiervan is letsel aan een voorbijganger die geraakt is door een afvallend stuk steen van het pand. De VvE is als rechtspersoon hiervoor aansprakelijk. Hierdoor zullen particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen van de VvE leden geen dekking bieden. Ondanks dat de kosten wel door de leden van de VvE opgehoest moeten worden.

VvE Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering beschermt het persoonlijke vermogen van bestuurders van een VvE als ze aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van hun bestuurstaken. Bestuurders van VvE ‘s lopen een steeds groter risico om door derden, de VvE , of leden van de VvE aansprakelijk gesteld te worden. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voorziet in bescherming van privé-vermogens wanneer (oud) bestuursleden persoonlijk aansprakelijk worden gesteld. Het voltallige bestuur is verzekerd omdat deze wettelijk gezien collectief verantwoordelijk is en iedere bestuurder hoofdelijk aansprakelijk is voor de gehele claim. De VvE sluit de verzekering af en betaalt de premie.

VvE Rechtsbijstandverzekering

Deze rechtsbijstandverzekering voor VvE biedt rechtshulp bij de activiteiten die de vereniging onderneemt. De rechtsbijstandverzekering voor VvE’s biedt juridisch advies of hulp bij geschillen waar een VvE mee te maken kan krijgen. Dit kan een conflict zijn met derden of tussen leden onderling.

Denk hierbij aan een conflict met een gevelreiniger. Als de VvE na afloop ontevreden is over het werk en de gevelreiniger weigert dit op te lossen is het wel prettig als de VvE hier hulp bij ontvangt. Een particuliere rechtsbijstandverzekering zal deze hulp niet bieden omdat het een VvE aangelegenheid is.

Wij werken o.a. samen met:

reaal hdigerling nationalenederlanden midglas